Monday, September 10, 2007

Ένα νέο ταλέντο στην ομάδα μας!

Επειδή ο προηγούμενος που είχε αναρτηθεί στο blog, για να παρακολουθήσουμε την ανάπτυξή του, δεν μας φτούρησε και έμεινε ελεύθερος, είναι αναγκαίο να ανεβάζουμε ένα νέο αστέρι της U17 ομάδας μας, που έχει όλο το μέλλον μπροστά του και παίζει βασικός ήδη και στις 3 μικρές ομάδες μας (U17,U19,U21).

Στην σημερινή δημοσίευση, θα δούμε ένα άλλο πρόβλημα που παρουσιάζεται στο FML και είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστεί. Όχι, δεν έχει σχέση με κώδικα, Match engine κλπ κλπ. Έχει να κάνει με τα 15χρονα που συμμετέχουν στο παιχνίδι και πολλές φορές καταστρέφουν την αγορά και τις ισσοροπίες του. Δείτε τον μισθό που δόθηκε για τον παρακάτω 14χρονο νεαρό:
Δεν διαφωνώ, μεγάλο ταλέντο για την ηλικία του, αλλά ταλέντο. Εγώ στο Postiga που είναι 28 χρονών και ο πιο ακριβοπληρωμένος της ομάδας μου, δίνω 39κ... Όπως θα δείτε, ο παραπάνω νεαρός δεν είναι ικανός να κάνει από μόνος του την διαφορά ούτε καν σε U17 επίπεδο. Αντιμετώπισα πρόσφατα την ομάδα του και της έριξα ... 3. Να θυμηθούμε και την πρόσφατη περίπτωση που κάποιος άλλος χρήστης έδωσε 40κ μισθό στον ... Νίνη και τον πήρε από την ομάδα μου. Το αποτέλεσμα βέβαια, θα είναι οι ομάδες αυτές να πάνε για οικονομικό φούντο αφού ούτε αποτελέσματα φέρνουν, αλλά καταστρέφουν τους παίχτες αυτούς, αφού πλέον έχουν υπερβολικά υψηλό wage demand και κανείς (λογικός χρήστης) δεν θέλει να τους αποκτήσει.



No comments: